Vriendenkring John & Sybille

Kinderpaasfeest op paasmaandag 17 april 2017

Kinderpaasfeest op paasmaandag 17 april 2017

 

 

 

Op paasmaandag gaat naar jaarlijkse gewoonte ons kinderpaasfeest door in de refter van de A. Hansschool te Oudenaarde en dit vanaf 14.00 uur.

Dit jaar komt Papa Chico de kinderen terug entertainen met een totaal nieuwe show en ook de paashazen zijn weerom van de partij. Deze zullen samen met de kinderen op zoek gaan naar paaseitjes en op het einde krijgt ieder kind een leuk cadeautje en een mandje vol lekkere chocolade. Dit alles is gratis dankzij de opbrengst van onze kaasavond.

Kaas & Wijnavond

Kaas & Wijnavond

 

 

 

 

 

Op vrijdag 10 maart 2017 gaat onze jaarlijkse kaas- en wijnavond door in de Qubus, en dit voor de vierde keer. Iedereen is welkom en de kaartjes zijn te verkrijgen bij al onze bestuursleden of kunnen besteld worden via het contactformulier op deze site.
‚ÄčOp deze avond kan iedereen zijn kinderen en/of kleinkinderen inschrijven voor ons kinderpaasfeest dat doorgaat op paasmaandag 17/04/2017.

UTSLAG TOMBOLA RETRO AVOND

UTSLAG TOMBOLA RETRO AVOND

Bij deze wil de Vriendenkring van John & Sybille hun medeleven betuigen bij het overlijden van de papa van Sybille. Wij wensen haar en de familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.

vriendenkring

Kinderpaasfeest op paasmaandag 28 maart 2016

Kinderpaasfeest op paasmaandag 28 maart 2016

 

 

Op paasmaandag 28 maart 2016 vanaf 14.00 uur gaat ons jaarlijks kinderpaasfeest door in de refter van de A. Hansschool te Oudenaarde.

Naast een optreden van Papa Chico, kunnen de kinderen zich laten schminken, rollebollen op de springkastelen en op zoektocht gaan naar paaseitjes. De paashazen hebben ook terug voor ieder kind een cadeautje en wat lekkers in petto.

Inschrijven voor dit feest kan door de ouders en/of grootouders op onze Kaas-en wijnavond. Dit alles gratis !!!

Kaas & Wijnavond 2016 op vrijdag 11 maart

Kaas & Wijnavond 2016 op vrijdag 11 maart

 

Op vrijdag 11 maart 2016 zal onze jaarlijkse Kaas & Wijnavond doorgaan. Wij hopen u, zoals de vorige jaren, ook dit jaar talrijk te mogen verwelkomen in zaal de Qubus te Oudenaarde.
Kaarten zijn te verkrijgen bij John & Sybille en bij alle medewerkers van onze vriendenkring..

Volwasssenen betalen € 15,00, kinderen €8,00